A KKOSZ Őszi Országos Közművelődési Konferenciája

Kulturális Központok Országos Szövetsége eredményesen megtartotta őszi országos közművelődési konferenciáját és éves rendes Közgyűlését 2021. október 26-án, Budapesten, a TEMI Fővárosi Művelődési Házában.
A konferencián résztvevő kollégáknak köszönjük, hogy jelenlétükkel, figyelmükkel és barátságukkal megtisztelték eseményünket 🙂 
A konferencia délelőttjén az EMMI Kultúráért Felelős Államtitkárságának közművelődési munkáját átfogóan és informatívan Kiss Szabolcs főosztályvezető úr mutatta be, a Nemzeti Művelődési Intézet közösségi és szakmafejlesztő irányairól Szedlacsek Emília szakmai igazgató tartott előadást.
A Petőfi Kulturális Ügynökség képviseletében Dénes Adél könnyűzenei igazgató és Pál Dániel Levente irodalmi szakmai igazgató volt a vendégünk, akik a hallgatóság számára  a PKÜ rendkívül szerteágazó és színes palettán mozgó tevékenységi és szolgáltatási körére hívták fel a figyelme, számos értékes és innovatív kulturális lehetőséget, kapcsolódási pontot felvillantva.
Közgyűlésünkön a 2020.évi szervezeti beszámolók rendben elfogadásra kerültek, melynek keretében Szente Béla elnök úr a közeljövő szakmai terveiről is tájékoztatott.
A programblokk zárásaként Limpár Imre tanácsadó pszichológus felszabadult hangulatot teremtve dinamikus előadásával az időgazdálkodás, munkaszervezés, motiváció gondolatai köré fűzött számos hasznos vezetői módszert, lelki útravalót.
A folytatásban a színházlátogatók a kultúra és a szakmai-baráti együttlét további örömeit élvezhették.
Külön köszönetünket fejezzük ki a programban történő együttműködésért a TEMI FMH-nak, Szűcs Ferenc igazgató úrnak!
Az esemény kiemelt támogatója: Nemzeti Kulturális Alap

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük