SCENI-TECH 2019 KKOSZ TAGOKNAK INGYENESEN!

A MAGYAR SZÍNHÁZTECHNIKAI SZÖVETSÉG NAGYRENDEZVÉNYE, TECHNIKUSOK FIGYELEM!

A KKOSZ és az MSzTSz stratégiai egyezményének jegyében

Meghívó

Tisztelt Barátunk, kedves Kollégánk!

Ezúton tisztelettel meghívunk a

Magyar SzínházTechnikai Szövetség idei szakmai rendezvényére,

SCENI -TECH 2019 S z í n h á z T e c h n i k a i k i á l l í t á s r a é s  a S Z Í N H Á Z T E C H N I K A I F Ó RUM

2019 s z í n h á z t e c h n i k a i k o n f e r e n c i á r a

Rendezvényeinket a Tüskecsarnok kűzdőterén tartjuk meg (1111 Budapest, Magyar tudósok körútja 7.)

  1. május 15-16-án (szerda - csütörtök)

A rendezvény keretein belül kerül megrendezésre, a Színházi Műszaki Vezetők Országos Tanácskozása is.

2019-ben a Sceni-Tech kiállítás eddigi legnagyobb kiállítói létszámú és legnagyobb kiállítási területű lesz, ahol minden előadó-művészeti háttértechnika képviselői megjelennek. A SzínházTechnikai Fórum idén is széles szakmai kört szólít meg, így mindegyik színpadtechnikai területről – világítás, hangtechnika, színpadgépészet, vizuáltechnika - számíthatunk érdekfeszítő előadásokra. Ezen felül előadásokat hallhatunk már felújított kulturális intézmények működési tapasztalatairól is. Programunkat színesíti az OSZMI szcenikai tárlatának szép kiállítása is. A találkozón számítunk az ország kulturális intézményeinek művészeti, műszaki munkatársaira, valamint a szakmai cégek- és szervezetek részvételére.

Meghívást kapnak a határon túli, magyar nyelvű színházakban dolgozó kollégák, valamint a KKOSZ tagintézményeinek színpadtechnikai szakemberei, műszaki munkatársai is. A szakmai konferencián az előadásokat, illetve bemutatókat beszélgetésekkel, tapasztalatcserével egészítjük ki. Az előadások megtartására elismert szakembereket és szakmai cégek képviselőit kértük fel.

A SzínházTechnikai Fórum 2019 előzetes programja a Szövetség honlapján ( www.msztsz.hu ) és Facebook oldalán hamarosan elérhető lesz.

Szövetségünk a KKOSZ tagszervezetei technikus munkatársainak a következőket ajánlja fel térítés-mentesen: • • a kiállítás mindkét napján helyszíni ebédet • • 1 éjszakára szállásköltség-térítést (13.000,-Ft/fő/éj határig) • • részvételt a 2019. május 15-én este megrendezett, vacsorával összekötött baráti találkozón

A Sceni-Tech 2019 kiállítás nyitvatartása: Május 15. (szerda): 09:00 - 18.00 között Május 16. (csütörtök): 09.00 - 17.00 között.

A rendezvények költségei: A Sceni-Tech 2019 kiállítás, a SzínházTechnikai Fórum 2019 konferencia, valamint a Színházi Műszaki Vezetők Országos Tanácskozása programjainak látogatása mindenki részére ingyenes, de előzetes vagy helyszíni regisztrációhoz kötött.

Kérjük a KKOSZ műszaki munkatársait, hogy a kkosz.info@gmail.com címen igényelhető jelentkezési lapon 2019. május 6-ig regisztráljanak az eseményekre, és azon jelezzék Szövetségünknek, hogy a felkínált térítésmentes szolgáltatások közül melyeket kívánják igénybe venni.

A programokkal, vagy bármely egyéb kérdéssel kapcsolatban szívesen áll rendelkezésre munkatársunk: Szeles Zsoltné, Jutka Tel: +36-1-329-0841 Mobil: +36-20-474-7743 e-mail: titkarsag@msztsz.hu Megtisztelő jelenlétét, látogatását, aktív közreműködését kérjük, várjuk!

Magyar SzínházTechnikai Szövetség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük